Jdi na obsah Jdi na menu
 


Millenaire

 

NĚCO OKOLO

Velmi dobrým přídavkem minecraftu je mód Millénaire. Dává nové skiny vesničanům a dává jim schopnost obchodovat s větší logikou než v normálním minecraftu. Dále přidává Creation Quest což jsou v podstatě úkoly od vesničanů. Mohl bych sem psát do nekonečna věci, které přidává a proto je zde odkaz na Millénaire wiki:http://millenaire.org/wiki/Mill%C3%A9naire_Wiki

Zde se můžete dozvědět opravdu hodně o tomto módu. Je dobré abyste znali ještě tuto stránku je dobrá k instalaci:

http://millenaire.org/

Ale k té se dostaneme až v následujících dnech.

katana333

 

Millenaire je podle mnoha žebříčků druhý nejlepší mód. Před ním je Yog box což je balíček 10-20 módů obsahující Millenaire. Tady vidíte o jak kvalitní práci se jedná. Mód rozděluje vesničany do 4 národů, které jsou: Normané, Japonci, Mayové a Indové. Je dobré, že vesnice, které se nagenerují blízko sebe na sebe také reagují. To znamená, že když se s jednou vesnicí spřátelíte můžete druhé vyhlásit válku nebo s ní vést velmi dobrý vztah. Millenaire je francouzký mód, který opravdu stojí za to.

katana333

 

INSTALACE

Super, millenaire mi už zase normálně běhá a tak mám rad na rozdávání. Dříve byl k instalaci potřeba mod loader nyní ho nahradilo minecraft forge, o kterém by zde od Backa měl brzy přibýt článek. Dříve jsem k instalaci používal Millenaire installer, který všechnu práci udělal za vás, ale po změně operačního systému mi přestal Millenaire installer fungovat a tak vám zde popíši jak jednoduše a manuálně naistalovat millenaire. Stáhnete a nainstalujete si forge (viz Backův článek), poté si stáhnete millenaire ZDE. Najděte si již nám známé SPUSTIT zde napíšete %appdata% a kliknete na OK. Otevře se vám složka s daty vašich aplikací. Vyberete složku .minecraft v ní složku mods a sem vložíte ty věcičky, které jsou ve stáhnutém millenaire ve složce PUT IN MODS FOLDER. Toto je konec instalace je velice jednoduchá. A kdyby vám to nešlo tak na millenaire wiki je o tom spousta videí. Pokusím se přemluvit Backa aby ten článek o forge byl co nejrychleji.

katana333

 

Hodnocení:                                                                      

Back369:7/10                                                                            

katana333:9/10